Sampon

Produse pentru par

Sampon tratament par uscat si lipsit de volum, sampon par gras, vopsit sau deteriorat. Cosmetice organice, cosmetice bio pentru par : sampon pentru volum cu ulei de masline, sampon par gras cu kiwi, lime, gingko biloba, germeni de grau si aloe vera, sampon reparator, sampon hidratant, sampon par gras si anti matreata, sampon pentru bebelusi si scalp sensibil. Cosmetice organice, cosmetice bio de calitate pentru orice tip de par !

Toate femeile vor un par lung, moale si stralucitor care sa creasca intr-un timp foarte scurt. Pentru a avea un par frumos in primul rand acesta trebuie sa fie sanatos si puternic. Cresterea parului este influentata uneori de anumiti factori genetici, de regimul de viata nesanatos, hormonii care afecteaza firul de par din interior.

Un bun sampoan antimatreata indeparteaza sebumul de pe scalp, reduce inflamatiile si cel mai important, mentine sub control ciuperca Malassezia.

Alege si tu samponul potrivit impotriva caderii parului! Vezi lista de sampoane indicate in tratamentul importiva caderii parului!