Cosmetice Igiena orala

Igiena dentara

În ce constă Igiena Orală Corectă? Igiena orală corectă are drept efect o gură cu aspect sănătos şi fără mirosuri neplăcute. Aceasta înseamnă:

Dinţi curaţi şi fără resturi alimentareGingii de culoare roz, care nu sângerează la periaj şi când folosiţi aţa dentarăRespiraţia neplăcut mirositoare nu persistă mult timpDacă aveţi dureri sau sângerări ale gingiilor în timpul periajului sau folosirii aţei dentare, sau dacă respiraţia cu miros neplăcut persistă mult timp, mergeţi la medicul dentist. Oricare dintre aceste semne poate indica o problemă mai gravă.

Medicul dentist sau igienistul dentar vă pot arăta care sunt tehnicile de menţinere a unei bune igiene orale şi vă pot indica locurile care necesită atenţie specială în timpul periajului şi folosirii aţei dentare.

Cum se realizează igiena orală corectă? Menţinerea unei bune igiene orale este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteţi face pentru dinţii şi gingiile dvs. Dinţii sănătoşi nu numai că arată bine, dar contribuie şi la o alimentaţie şi vorbire fără probleme.

Albirea dintilor poate fi destul de costisitoare, daca nu cunosti o serie de metode prin care sa obti rezultate incredibile, chiar la tine acasa.

Apa de gura este un produs destinat unei igiene orale depline, pe care medicii stomatologi il recomanda pentru a fi utilizat in mod regulat.

 

Recenzii

Date inexistente

Postare noua