Tratamente

Tratamente OCHI

Tratamentele naturiste pentru ochi redau frumusetea si vitalitatea privirii tale. Ochii sunt, poate, cele mai importante si mai atractive parti ale corpului, vederea fiind cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Din pacate, de cele mai multe ori ii neglijam si uitam ca si ochii au nevoie de odihna si de ingrijire. Iata cateva tratamente naturiste pentru ochi, simplu de facut si de aplicat acasa. Ochii tai iti vor multumi.

Pungile aparute sub ochi sunt tot o problema de drenaj care se produce o data cu inaintarea in varsta. Hidratarea este prima regula pentru tratarea cearcanelor si pungilor care apar ca o problema de drenaj. Trei litri de lichide, zilnic, sunt obligatorii pentru un bun drenaj.

Tratamentele naturiste pentru ochi redau frumusetea si vitalitatea privirii tale. Ochii sunt, poate, cele mai importante si mai atractive parti ale corpului, vederea fiind cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Din pacate, de cele mai multe ori ii neglijam si uitam ca si ochii au nevoie de odihna si de ingrijire.

Ochii obositi nu sunt doar un un semn ca ai petrecut prea mult timp in fata calculatorului, ei pot fi si un simptom al unei afectiuni oculare. Pentru oboseala ochilor care este legată de ochii uscaţi, poţi folosi lacrimi artificiale, pe care le gasesti aici.

Picăturile de ochi se recomandă pentru a trata afecţiuni ce variază de la sindromul de ochi uscaţi până la glaucom.