Plante medicinale

 

Tratamente naturiste

Catalog de plante medicinale, aromatice si terapeutice, index alfabetic. Tratamente si terapii naturiste, catalog plante medicinale. Informeaza-te despre puterea de a vindeca a plantelor medicinale precum si despre preparatele ce se pot obine pentru tratarea afeciunilor.

Tianli-NaturalPotent va pune la dispozitie produse naturiste, precum si un catalog de plante medicinale prin intermediul caruia sa fiti in permanenta informati si cu un pas inaintea bolii.

Tianli-NaturalPotent este un portal naturist cu plante medicinale, terapii, produse si tratamente naturiste. Va prezentam doar cateva tratamente naturiste cu plante medicinale: tratament pentru cresterea parului, tratament hemoroizi externi, tratament pentru caderea parului, tratament pentru varice, tratament pentru par, tratament impotenta.

Plantele medicinale pe Tianli-NaturalPotent reprezinta o categorie de baza, fiind armele de baza ale medicinii alternative. Aici gasitit plante medicinale pentru ficat, plante medicinale pentru slabit, plante medicinale lista si multe altele.

Sirop Muguri de Pin cu Patlagina si Propolis REDUCERE 16%
Detalii
REDUCERE 9%
Detalii
Detalii
Detalii
Ceai de Sunatoare 20 doze Fares. REDUCERE 16%
4,00 lei 3,35 lei
Detalii
Detalii
Detalii
Sirop Muguri de Brad cu Patlagina si Propolis REDUCERE 16%
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii