Plante medicinale

 

Tratamente naturiste

Catalog de plante medicinale, aromatice si terapeutice, index alfabetic. Tratamente si terapii naturiste, catalog plante medicinale. Informeaza-te despre puterea de a vindeca a plantelor medicinale precum si despre preparatele ce se pot obine pentru tratarea afeciunilor.

Tianli-NaturalPotent va pune la dispozitie produse naturiste, precum si un catalog de plante medicinale prin intermediul caruia sa fiti in permanenta informati si cu un pas inaintea bolii.

Tianli-NaturalPotent este un portal naturist cu plante medicinale, terapii, produse si tratamente naturiste. Va prezentam doar cateva tratamente naturiste cu plante medicinale: tratament pentru cresterea parului, tratament hemoroizi externi, tratament pentru caderea parului, tratament pentru varice, tratament pentru par, tratament impotenta.

Plantele medicinale pe Tianli-NaturalPotent reprezinta o categorie de baza, fiind armele de baza ale medicinii alternative. Aici gasitit plante medicinale pentru ficat, plante medicinale pentru slabit, plante medicinale lista si multe altele.

Apisan Forte Salvati 6%
828,00 lei 780,00 lei
Momentan Indisponibil
Detalii
Arnica gel Arniflora, 28.35 g, Boericke Salvati 6%
Detalii
Seminte de Chia, Niavis, Ecologice/BIO, 125g Salvati 28%
Detalii
Detalii
Salvati 7%
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii