● 031.418.0100

● 0721.281.755 vanzari/support

● 0764.300.469

Plante medicinale

 

Tratamente naturiste

Catalog de plante medicinale, aromatice si terapeutice, index alfabetic. Tratamente si terapii naturiste, catalog plante medicinale. Informeaza-te despre puterea de a vindeca a plantelor medicinale precum si despre preparatele ce se pot obine pentru tratarea afeciunilor.

Tianli-NaturalPotent va pune la dispozitie produse naturiste, precum si un catalog de plante medicinale prin intermediul caruia sa fiti in permanenta informati si cu un pas inaintea bolii.

Tianli-NaturalPotent este un portal naturist cu plante medicinale, terapii, produse si tratamente naturiste. Va prezentam doar cateva tratamente naturiste cu plante medicinale: tratament pentru cresterea parului, tratament hemoroizi externi, tratament pentru caderea parului, tratament pentru varice, tratament pentru par, tratament impotenta.

Plantele medicinale pe Tianli-NaturalPotent reprezinta o categorie de baza, fiind armele de baza ale medicinii alternative. Aici gasitit plante medicinale pentru ficat, plante medicinale pentru slabit, plante medicinale lista si multe altele.

Arnica gel Arniflora, 28.35 g, Boericke Salvati 6%
Detalii
Detalii
Seminte de Chia, Niavis, Ecologice/BIO, 125g Salvati 9%
Detalii
Salvati 7%
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
astragalus Salvati 4%
45,00 lei 43,00 lei
Detalii