Pferdebalsam gel Puterea Calului ardei iute, 500 ml, Crevil

Pferdebalsam gel Puterea Calului ardei iute
 
15,00 lei
in stoc
+

Gel Puterea calului cu ardei iute Pferdebalsam este un balsam cu extract de castan sălbatic, cu formula sa unică asigura îngrijirea pielii, revitalizează picioarele și mușchii. Gelul Puterea calului acționează încălzind și revigorând zonele cu probleme, datorita ingredientelor pe bază de plante. Pferdebalsam meliorează tensiunea musculară și durerea.

Informații suplimentare gel Puterea calului cu ardei iute - chili:

menține, împrospătează și ameliorează stresul și tensiunea pe extremități, mușchi și articulațiile. Extractele pretioase din plante restaurează, îmbunătățesc, stimulează și stabilizează irigarea vaselor de sânge, sporesc și îmbunătățesc irigarea mușchilor și a tendoanelor. Extractul de chili are un efect de încălzire și ameliorează durerile asociate reumatismului, artrita și durerile reumatice. Pferdebalsam este neutru pentru piele și solubil în apă.

Utilizare gel Puterea calului cu ardei iute - chili:

Gel pentru aplicare externa pe piele. Aplicati pe zona dorita si masati activ pana la absorbtie. Dacă este necesar, repetați.

Atenție:
Evitați contactul cu ochii, rănile deschise și membranele mucoase. Spălați-vă pe mâini după utilizare.

Ingredientele din gelul Puterea calului cu ardei iute - chili:

Extract de chili; arbustul; musetel; melissa; Coadă albă; Vâsc alb; fenicul; hamei; mentol; camfor; eucalipt; valeriană; Uree.
Ambalaj: 500 ml.
Producător: Germania.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat