Hartmann

Produse Hartmann

Tianli-NaturalPotent va ofera pansamente hidroactive pentru plagile cronice: fibre de alginat de calciu, pansamente din poliacrilat, hidrocoloid, pansamente cu polimer superabsorbant, hidrogel.

Pansamente Hartmann

Pansament hidroactiv din spuma de poliuretan, cu strat de hidrogel

Pansament steril cu polimer superabsorbant, pentru curatarea plagilor. Activat cu solutie Ringer!

Pansament steril, superabsorbant, cu antiseptic, pentru curatarea plagilor cronice

Tensiometre si termometre digitale

Masurarea temperaturii si a tensiunii arteriale sunt doua dintre cele mai frecvente practici de diagnosticare la domiciliu. Acuratetea este esentiala asupra valorilor masurate, de ea depinzand stabilirea unui diagnostic corect si ulterior a tratamentului. Termometrele Hartmann si tensiometrele Hartmann sunt aparate performante, foarte exacte si usor de folosit de catre oricine.
Monitorizarea regulata a tensiuneii arteriale, odata cu inaintarea in varsta devine un factor central pentru depistarea anumitor afectiuni cardiace, ca de exemplu hipertensiunea arteriala. De cele mai multe ori manifestarile nu sunt clare si pot trece neobservate, fiind descoperita tardiv, odata cu producerea unui accident cardiovascular. Principala modalitate este verificarea periodica a valorilor tensionale, pentru prevenire.

Nu exista produse in aceasta sectiune