Oto putere masculina, 4 tablete

REDUCERE 18%
Oto putere masculina, 4 tablete
Pret vechi: 55,00 lei  
45,00 lei
Discount: 10,00 lei (18%)
Momentan Indisponibil

Oto putere masculina la cel mai bun pret!

Oto putere masculina este cel mai eficient tonic masculin pentru erectii puternice, ce a rezultat din colaborarea de zeci de ani a specialistilor in medicina chinezeasca traditionala si cea moderna.

Oto putere masculina este un afrodisiac realizat in totalitate din ingrediente 100% naturale cu extracte animale si vegetale, rafinate prin proceduri moderne si transformate in pilule super concentrate de potenta.

Oto putere masculina se foloseste usor. Luati o capsula cu aproximativ 30 de minute inainte de actul sexual. Substantele din componenta pastilei se absorb rapid in organism si devin active dupa 30 de minute. Pachetul Oto putere masculina continue 4 pastile unice.

Efectul Oto putere masculina persista destul de mult ( 36 si 72 de ore de la prima utilizare ), astfel pe langa efectul de potenta garantat, in aceasta perioada va ofera un plus de vitalitate, elimina oboseala si da o stare de energie.

Oto putere masculina este o formula noura imbunatatita a OTOChao Jimengnan. Puterea actualei pastile este cu peste 50% mai mare fata de versiunea precedenta, atfel barbatii se pot bucura de o potenta crescuta si un efect mai rapid la un pret decent.

Recomand cu incredere, este un produs bun!
Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...