Miere poliflora 450g Complex Apicol

Miere poliflora 450g Complex Apicol
 
19,00 lei
in stoc
+

Miere poliflora 450g Complex Apicol.

Oferita cu generozitate de albine din nectarul florilor, mierea este: medicament, indulcitor natural, nutrient excelent, sursa de vitamine si minerale, produs natural antibacterian , antimicotic si antioxidant, laxativ natural. Proprietatile anti-inflamatoare calmeaza si cicatrizeaza zgarieturile,ranile, arsurile avand si un efect emolient pentru piele.Mierea , cel mai dulce medicament, contine vitamine precum: B1, B2, B3, B5, B6 si C in functie de calitatile nectarului si polenului, recomandata si pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a celor mici si revitalizarea celor in varsta. Acestor vitamine li se adauga minerale precum: cupru, iod si zinc (in cantitati mici datorita prezentei in polen). Bunatatea mierii, gustul si dulceata florilor este insasi medicament pentru suflet.

Mierea poliflora este cea mai cunoscuta dintre tipurile de miere. Numele vine de la nectarul colectat de albine din diferite flori. Culoarea poate varia in functie de floarea dominanta.

Miere poliflora: trateaza afectiunile rinichilor, calmant al sistemului nervos, energizant, omoara bacteriile si inhiba stafilicocii(efect similiar antibioticului).

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat