Melatonina, 30 capsule, Bio-Synergie

Melatonina, 30 capsule, Bio-Synergie
 
15,50 lei
in stoc
+

Melatonina capsule Bio-Synergie

Melatonina joacă un rol important în reglarea cicluri de somn (adică ritmul circadian) fiind deasemenea unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Îți ajută corpul să știe când este timpul să te culci și să te trezeșt si are o eficacitate mai mare in combaterea radicalilor liberi decat vitamina C, E si betacarotenul. Producția de melatonină este inhibată atunci când retina detectează lumina și este stimulată în absența luminii.

Cand este recomandata administrarea de melatonina?

În timpul zilei, nivelul de melatonină este scăzut, deoarece retina detectează cantități mari de lumină. Inhibarea ușoară a producției de melatonină este esențială pentru stimularea trezirii dimineața și pentru menținerea vigilenței pe tot parcursul zilei.

Producția de melatonină scade treptat cu vârsta, iar pierderea ei este asociată cu mai multe boli legate de vârstă. Melatonina joacă, de asemenea, un rol în modularea anumitor funcții ale sistemului imunitar, fiind singurul antioxidant capabil sa patrunda in celulele organismului.

Pentru insomnie, si pentru reglarea sistemului endocrin cel mai bine este să administrati acest supliment de melatonină cu 30 până la 60 de minute înainte de culcare.

Prezentare: 30 capsule

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat