Licopen, 70 Capsule, Favisan

Salvati 7%
Licopen Capsule Favisan 70cps
Pret vechi: 75,00 lei  
69,99 lei
Discount: 5,01 lei (7%)
in stoc
+

Licopen capsule - Tratament prostata | Antioxidant.

Licopen, 70 Capsule, Favisan.

Continut Licopen: pulbere din fructe de Măceș (Rosa canina) - 350 mg, licopen 10% (în bază de amidon modificat, zahăr, dextroză, ulei vegetal, dl-alfa tocoferol, palmitat de ascorbil) - 150 mg, capsulă (gelatină) - 100 mg; 1 capsulă conține 15 mg licopen.
Licopenul este un carotenoid, pigment rosu vegetal cu proprietati anti-oxidante.
Dupa ingestie, licopenul este incorporat in micele în intestinul subtire. Aceste micele sunt formate din grasimi alimentare si acizi biliari, care ajuta la solubilizarea licopenului hidrofob, permitandu-i patrunderea prin celulele mucoasei intestinale, printr-un mecanism pasiv.
Licopenul este un antioxidant puternic, un compus care blocheaza actiunea radicalilor liberi, molecule activate de oxigen, care pot afecta celulele, si ca mai multe studii stiintifice au descoperit un risc mai mic de cancer in randul persoanelor care consuma licopen. De asemenea, avand aceasta proprietate puternic anti-oxidanta, licopenul poate reduce riscul de boli de inima, boli degenerative maculare (boli legate de inaintarea in varsta care pot duce la orbire), si oxidarea lipidelor, adica deteriorarea moleculelor normale de grasime care poate provoca inflamatii si boli.
Licopenul ajuta si la scaderea LDL (colesterolul "rau"), sporind apărarea organismului, şi protejand enzimele, ADN-ul si grasimile din membranele celulare.Faina de in a fost adaugata cu scopul de a ajuta licopenul in asimilare, deoarece inul contine grasimi vegetale importante. Ele conţin aproximativ 41% grăsimi din seria acizilor omega 3 cu lanţ scurt (acidul alfalinolenic). Totodata, inul are si proprietati anti-cancerigene el insusi.
Proprietăţile anticancerigene se datorează şi grăsimilor de calitate care se găsesc în seminţele de in.
Indicatii Licopen:
Licopenul este util in cancer pulmonar, stomac, intestine, vezica urinara, col uterin, piele, şi, în special, de prostata. Reduce semnificativ riscul aterosclerozei, iar incidenta infarctului miocardic scade cu 20-50% la persoanele ce consuma frecvent Licopen.
Este indicat in hipertrofia benigna de prostate (adenoma de prostate), atat in manifestari minore, cat si in cazuri avansate.Se asociaza cu Saw Palmetto Medicer.

Mod de administrare: 2 caps/zi, cu 15 minute inainte de mesele principale.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat