Vitamine si minerale

Multivitamine si minerale

Organismul nostru are nevoie de minerale si vitamine pentru a functiona dar si pentru a indeplini atat functii de baza, cat si procese complexe. Printre cele mai importante substante pentru organism se numara vitaminele A, C, D, E, K, minerale ca zincul, complexul de vitamine B, magneziul, calciul sau iodul.

Vitamine

Vitaminele si mineralele sunt importante si implicate in toate functiile organismului, de la diviziunea normala a celulelor si transformarea alimentelor in energie si pana la apararea organismului prin actiunea sistemului imunitar si dezvoltarea sistemelor nervos si osos. Corpul uman obtine majoritatea vitaminelor si mineralelor din alimentatie, organismul nu are capacitatea de a le produce intern. Din cauza aceasta, este important sa avem o alimentatie diversificata care sa furnizeze o cantitate suficienta si variata de vitamine si minerale.

Minerale

Cantitatea optima de vitamine si minerale depinde la fiecare individ, in functie istoric, de varsta, si stilul de viata etc. Deficienta substantelor nutritive inseamna aparitia unor probleme in functionarea organismului, motiv pentru care trebuie sa fim atenti de la primele semnale si sa luam ne luam masuri potrivite pentru remedierea situatiei.

Aloe Vera 1000mg, 10 fiole, Only Natural Salvati 12%
Detalii
Seva de mesteacan, 60 capsule, Hypericum Salvati 14%
Detalii
Maca extract 500 mg, 30 capsule, Rotta Natura Salvati 3%
Detalii
Omega 3 Concentrat Salvati 16%
Detalii
Carcel stop Salvati 18%
Detalii
Omega 3 6 9 + vitamina E Salvati 13%
Detalii
Detalii
Baby Guard DHA Salvati 10%
44,00 lei 39,50 lei
Detalii
Alive Salvati 10%
Detalii
ALIVE Salvati 4%
55,00 lei 53,00 lei
Detalii
Resveratrol Synergy 200mg, 60 tablete, Jarrow Formulas Salvati 4%
Detalii
​Resveratrol Synergy, 60 tablete, Jarrow Formulas Salvati 7%
Detalii
L-Glutamine 1000mg, 100 tablete, Jarrow Formulas Salvati 7%
Detalii