Vitamine si minerale

Multivitamine si minerale

Organismul nostru are nevoie de minerale si vitamine pentru a functiona dar si pentru a indeplini atat functii de baza, cat si procese complexe. Printre cele mai importante substante pentru organism se numara vitaminele A, C, D, E, K, minerale ca zincul, complexul de vitamine B, magneziul, calciul sau iodul.

Vitamine

Vitaminele si mineralele sunt importante si implicate in toate functiile organismului, de la diviziunea normala a celulelor si transformarea alimentelor in energie si pana la apararea organismului prin actiunea sistemului imunitar si dezvoltarea sistemelor nervos si osos. Corpul uman obtine majoritatea vitaminelor si mineralelor din alimentatie, organismul nu are capacitatea de a le produce intern. Din cauza aceasta, este important sa avem o alimentatie diversificata care sa furnizeze o cantitate suficienta si variata de vitamine si minerale.

Minerale

Cantitatea optima de vitamine si minerale depinde la fiecare individ, in functie istoric, de varsta, si stilul de viata etc. Deficienta substantelor nutritive inseamna aparitia unor probleme in functionarea organismului, motiv pentru care trebuie sa fim atenti de la primele semnale si sa luam ne luam masuri potrivite pentru remedierea situatiei.

Detalii
ALIVE Salvati 8%
55,00 lei 50,50 lei
Detalii
Detalii
Siliciu natural, Bio Synergie, 500 ml Salvati 23%
Detalii
​Resveratrol Synergy, 60 tablete, Jarrow Formulas Salvati 2%
Detalii
Detalii
Tribulus terrestris, 30 capsule, Pro Natura Salvati 23%
Detalii
Calciu + D3, 20 comprimate efervescsente, Sunlife. Salvati 11%
Detalii
Resveratrol Synergy 200mg, 60 tablete, Jarrow Formulas Salvati 2%
Detalii
Multivitamine, 20 tablete, Sunlife Salvati 11%
Detalii
Maca extract 500 mg, 30 capsule, Rotta Natura Salvati 10%
Detalii