Vitamine si minerale

Multivitamine si minerale

Organismul nostru are nevoie de minerale si vitamine pentru a functiona dar si pentru a indeplini atat functii de baza, cat si procese complexe. Printre cele mai importante substante pentru organism se numara vitaminele A, C, D, E, K, minerale ca zincul, complexul de vitamine B, magneziul, calciul sau iodul.

Vitamine

Vitaminele si mineralele sunt importante si implicate in toate functiile organismului, de la diviziunea normala a celulelor si transformarea alimentelor in energie si pana la apararea organismului prin actiunea sistemului imunitar si dezvoltarea sistemelor nervos si osos. Corpul uman obtine majoritatea vitaminelor si mineralelor din alimentatie, organismul nu are capacitatea de a le produce intern. Din cauza aceasta, este important sa avem o alimentatie diversificata care sa furnizeze o cantitate suficienta si variata de vitamine si minerale.

Minerale

Cantitatea optima de vitamine si minerale depinde la fiecare individ, in functie istoric, de varsta, si stilul de viata etc. Deficienta substantelor nutritive inseamna aparitia unor probleme in functionarea organismului, motiv pentru care trebuie sa fim atenti de la primele semnale si sa luam ne luam masuri potrivite pentru remedierea situatiei.

Alive Salvati 10%
Detalii
Baby Guard DHA Salvati 10%
44,00 lei 39,50 lei
Detalii
Ginseng Corean 50 capsule Secom Salvati 10%
73,20 lei 65,99 lei
Detalii
ALIVE Salvati 4%
55,00 lei 53,00 lei
Detalii
BCAA, 120 capsule, Jarrow Formulas Salvati 8%
82,00 lei 75,30 lei
Detalii
9-Vita Multivitamine Drajeuri, Trans Salvati 10%
18,75 lei 16,90 lei
Detalii
Carcel stop Salvati 18%
Detalii
Siliciu natural, Bio Synergie, 500 ml Salvati 23%
Detalii
Vitamina C cu Zinc, 17 tablete, Sunlife Salvati 11%
Detalii
Detalii
D-Ribose 1000mg, 90 tablete masticabile, Jarrow Formulas Salvati 7%
Detalii