Miere De Manuka

Miere de Manuka

Mierea de Manuka este considerata antibioticul natural cel mai puternic si este recunoscuta în toată lumea, pentru proprietatile sale antibacteriene. Datorită cantitatii limitate in care se produce - nu cresc copaci de Manuka altundeva în lume, decat în Noua Zeelandă și faptului că necesită diferite teste si certificări pentru a putea fi atestata ca originală mierea de Manuka are un preț putin mai mare decât mierea clasica pe care o gasim in Romania

Oamenii folosesc tratamente cu miere de manuka in intreaga lume, pentru a trata diferite afecțiuni bacteriene, precum: infecții cu stafilococ, paraziți intestinați, helycobacter pylori, dar si multe alte afecțiuni gastro intestinale.

Mierea de Manuka poate fi utilizează ca tratament preventiv de incredere pentru întărirea imunității cu proprietăți nutritive excelente pentru ten si piele.

Miere Manuka

Iata cateva afectiuni pentru care Mierea de Manuka are rezultate:

Imunitate Miere de Manuka : dureri gat, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, gripa si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte, alergii.

Sistem digestiv Miere de Manuka: aciditate, reflux gastric, paraziti intestinali, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori.

Afectiuni bacteriene Miere de Manuka: ingrijirea gingiilor si a dintilor, infectii cu stafilococ auriu, reducerea inflamatiilor, acnee, efect antibiotic, herpes, candida, piciorul atletului, halena - mirosul neplacut al gurii, ciuperci ale unghiilor.

Ingrijire externa Miere de Manuka: arsuri si rani, dermatite, ingrijirea gingiilor si a dintilor, eczeme, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la barbierit sau epilare, matreata, intepaturi insecte, puncte negre, cicatrici, caderea parului,, iritatie scutec, efect antirid.

Vezi produsele din categoria Produse bio / ecologice

Miere de Manuka 500g, KFactor 12 RAW, WEDDERSPOON Salvati 3%
Detalii
Miere de Manuka, RAW, KFactor 16, 500g, Wedderspoon Salvati 2%
Detalii
Miere de Manuka 250g, KFactor 12, Wedderspoon Salvati 10%
Detalii
Miere de Manuka, K Factor 22, RAW, 250g, Wedderspoon Salvati 10%
Momentan Indisponibil
Detalii
Miere de Manuka, KFactor 16, 100% Naturala, RAW, 250g, Wedderspoon Salvati 10%
Detalii
Miere manuka 10 Salvati 6%
Momentan Indisponibil
Detalii
Miere de Manuka RAW Mix, 500gr, Wedderspoon Salvati 11%
Momentan Indisponibil
Detalii
​Miere de manuka UMF 20 Salvati 1%
Momentan Indisponibil
Detalii
Miere de manuka 10 Salvati 7%
Momentan Indisponibil
Detalii
Miere de Manuka Salvati 8%
Detalii
Miere manuka Salvati 3%
Detalii
Miere manuka 20 Salvati 20%
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Miere manuka 5 Salvati 9%
Momentan Indisponibil
Detalii