Tincturi

Tincturile sunt extracte vegetale hidro-alcoolice concentrate, ce se obtin din plante proaspete intr-un raport de planta / solvent de 1:1. Plantele sunt culese din zone nepoluate, din habitatul lor natural, certificate ca zone ecologice si recoltate din culturi ecologice. Tinctura se foloseste ca materie prima in homopatie sau ca atare in fitoterapie. La plafar Tianli-NaturalPotent poti comanda online tinctura de propolis, tinctura de rostopasca, tinctura de iod, tinctura de ghintura sau tinctura de ardei iute.

TINCTURA DE PROPOLIS - acesta este cel mai puternic antibiotic natural si va recomandam cu incredere tinctura de propolis.

TINCTURA DE ROSTOPASCĂ - aceasta este o soluţie hidroalcoolică ce se obtine prin preparare la rece a părţilore aeriene ale plantei Chelidonium majus.

TINCTURA DE IOD - Este o soluţie alcoolizată si cuprinde iod 2% dar şi iodură de potasiu 2%. Soluţia potenţează penetraţia alcoolului in şi este remanentă.

TINCTURA DE GHINTURA - vindeca ulcerul vechi 10-15 ani. Benefica pentru cei cu ulcer la stomac , inflamatii gastrice si intestinale, colite si enterocolite, dispepsie, diaree, ficat marit, timolul marit, litiaza biliara.

TINCTURA DE ARDEI IUTE - Aceasta este o soluţie hidroalcoolică ce se obţine prin preparare la rece a fructelor plantei Capsicum annuum.