Dieta si wellness

Dieta

Prin categoria Dieta si Wellness in cadrul magazinului online Tianli Natural Potent va oferim sfaturi pentru o viata sanatoasa si va tinem la curent cu dietele vedetelor. Cum sa slabesti rapid, ce timp de exercitii trebuie sa faci pentru un corp perfect sau cum sa te mentii in forma cu dieta daneza, dieta disociata, dieta rina sau dieta dukan.

Ce inseamna Dieta si Wellness? Wellness inseamna sa ai mai multa energie, sa fii mai eficient la lucru si sa ai mai multa vitalitate pe termen lung. Termenul "wellness" provine doua cuvinte: well-being care reprezinta "starea de bine" si fitness care se refera la "a fi in forma".

DIETA DANEZA, mai este numita si dieta care schimba metabolismul. Dieta daneza este o dieta severa si presupune respectarea unui regim strict, se poate relua la fiecare şase luni fără a destabiliza metabolismul. Prin aceasta cura se pot piere 7 kg pe saptamana.

DIETA DISOCIATA - Aceasta dieta presupune sa consumati in fiecare zi alimente dintr-o singura clasa nutritionala. Puteti slabi pana la 5 kilograme in cele 7 zile de dieta.Nu este indicat sa tineti aceasta dieta mai mult de o saptamana. Insa o puteti repeta la doua saptamani.

DIETA RINA este una din cele mai populare metode de a slăbit rapid dar și sănătos în același timp. Nu trebuie sa calculezi caloriile din fiecare porție de mâncare sau să te înfometezi, slăbești usor, vizibil și te simți mai bine ca niciodată. Au încercat-o deja milioane de oameni.

DIETA DUKAN este compusa din patru etape, iar fiecare etapa este la fel de importanta si trebuie umate cu exactitate absoluta. Prima etapa Etapa de Atac, Etapa de croaziera, Etapa de consolidare si Etapa de stabilizare definitiva. Aceasta dieta nu asigura doar pierderea kilogramelor, ci mentinerea greutatii pentru tot restul vietii.

Dieta si Wellness by Tianli-NaturalPotent.

vezi si categoria Multivitamine si minerale

Alive Salvati 10%
Detalii
Baby Guard DHA Salvati 10%
44,00 lei 39,50 lei
Detalii
Detalii
Ulei De Cocos,Extra Virgin,  niavis Salvati 14%
Detalii
​Branca Ursului tinctura 50ml Dacia Plant. Salvati 5%
Detalii
​Laptisor de matca BIO (ECOLOGIC) 100gr Api Vitalis Salvati 20%
Detalii
Ceai Verde Superior, 100g, Naturalia Diet Salvati 14%
Detalii
​Laptisor de matca pur Bio, 100 g, Api Vitalis. Salvati 8%
Detalii
Ginseng Corean 50 capsule Secom Salvati 10%
73,20 lei 65,99 lei
Detalii
Ceai Verde 100 Doze Naturalia Diet Salvati 28%
Detalii
Detalii
Miere de Manuka 500g, KFactor 12 RAW, WEDDERSPOON Salvati 3%
Detalii
Licopen Capsule Favisan 70cps Salvati 7%
75,00 lei 69,99 lei
Detalii