​Ceai verde 100 doze 1.8g Naturalia Diet | Ceaiuri de slabit

Ceai Verde 100 Doze Naturalia Diet
 
7,90 lei
in stoc
+

Ceai verde 100 doze 1.8g Naturalia Diet

Indicatii Ceai Verde 100 Doze Naturalia Diet: Cercetatarile au demonstrat ca ceaiul verde intarzie imbatranirea prematura a tenului, ajuta in prevenirea cancerului, reduce aparitia cariei dentare si reduce formarea tartrului dentar. Baut cu regularitare reduce obezitate si greutate in exces, acestu lucru facandu-l ideal pentru cura de slabire. Reduce retentia apei in organism si ajuta in starile de oboseala fizica sau intelectuala. Ceaiul verde este consumat de sute de ani in Asia acet lucru a servit ca punct de plecare pentru cercetarea acestei plante. Ceai verde 100 doze reduce asimilarea lipidelor, glucidelor., ideal in cure de slabire, trigliceride, colesterol. Are un puternic efect antoxidant, protejand impotriva radicalilor liberi ce sunt responsabili de imbatranire.

Ceai verde beneficii: Baut zilnic are efect antitumoral, reduce aparitia cariilor cu 50 %, scade tensiunea arteriala datorita efectului diuretic si laxativ elimina constipatia si ajuta la detoxifierea organismului.

Compozitie ceai verde: Este compus din uleiuri esentiale, tannini catechici, aminoacizi, proteine, vitamina C, calciu, fluor, altele.
Consumati Ceai Verde 100 Doze Naturalia Diet responsabil

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat

Maraton Forte, 20 capsule Salvati 14%
145,00 lei 124,00 lei
Detalii
Tian Li 6 Fiole ORIGINAL capac auriu (Tratament naturist, erectie, pastile potenta - impotenta) Salvati 8%
Momentan Indisponibil
Detalii
Salvati 17%
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Potent Plus 15 pastile Salvati 15%
68,00 lei 58,00 lei
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii
Alive Salvati 10%
Detalii
Detalii
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii