Ceai Iasomie Superior 100gr Naturalia Diet

Ceai Iasomie Superior 100gr Naturalia Diet
 
9,95 lei
in stoc
+

Ceai Iasomie Superior 100gr Naturalia Diet - este un ceai din frunze dar cu adaos de flori de iasomie, fiind unul dintre cele mai faimoase ceaiuri parfumate din China.Florile de iasomie cresc la mare inaltime, in munti.

Ceai Iasomie Superior 100gr Naturalia Diet este produs in provincia Jiangxi si Fujian din China si se bucura de cea mai buna reputatie in lume. Frunzele de ceai de iasomie se recolteaza primavara si se depoziteaza pana la inceputul verii, cand florile de iasomie vor inflori.
Florile de iasomie Se culeg dimineata, atunci cand petelele sunt inchise si mici sub forma de boboc.
Seara, atunci cand florile de iasomie se deschid, ceaiul se amesteca cu florile pentru a capata mirosul acestora. Este un proces ce se repeta pana cand ceaiul capata o aroma puternica.Ceai de iasomnie beneficii: are efect linistitor si calmant si se recomanda pentru stres si depresie. Iasomia este recunoscuta pentru efectul afrodisiac si este folosita din toate timpurile pentru probleme sexuale. Cercetarile au indicat ca iasomia calmeaza sistemul nervos si are efect sedativ asupra starii de spirit.

Compozitie Ceai Iasomie Superior : Ceai iasomie - 60g ; Ceai hibiscus - 20g; Ceai lamaie - 10g; Ceai verde - 10g

Contraindicatii Ceai Iasomie Superior Naturalia Diet 100gr: A nu se consuma pe stomacul gol intrucat poate produce aciditate

Efecte : Depresie, Stres, Afrodisia, Calmeaza sistemul nervos central

Administrare Ceai Iasomie: un pliculet de ceai la o cana de apa/ se lasa vasul acoperit 2-3 minute dupa care se poate consuma
Consumati Ceai Iasomie Superior 100gr Naturalia Diet responsabil

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat