Calciu Magneziu D3, 30 comprimate, Doppelherz

Salvati 13%
Calciu Magneziu D3
Pret vechi: 22,50 lei  
19,50 lei
Discount: 3,00 lei (13%)
in stoc
+

Furnizarea optimă de vitamine și minerale este o condiție prealabilă importantă pentru bunăstarea și performanța corpului nostru.

  • Pentru funcția musculară și conservarea oaselor
  • Cu 250 mg de magneziu pentru funcționarea normală a sistemului nervos și metabolismul normal al energiei
  • Cu 450 mg de calciu + vitamina D pentru conservarea normală a oaselor și funcția musculară normală

Magneziul și calciul sunt două minerale vitale pe care corpul nostru trebuie să le activeze și să susțină multe procese biologice în organism.

Magneziul este un mineral pe care organismul nu îl poate face singur. În plus, depozitarea este posibilă numai într-o măsură limitată. Nivelul ridicat de procesare a alimentelor de astăzi poate însemna că cantitatea de magneziu absorbită prin dietă nu este întotdeauna optimă. La pregătirea hranei, pot apărea pierderi suplimentare. Dar chiar și consumul regulat de alcool privează corpul de magneziu.

Magneziu

  • contribuie la metabolismul energetic normal
  • contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos

Calciul este stocat în oasele noastre. Mineritul poate fi eliberat din nou de la această locație de depozitare, dacă este necesar (de exemplu, dacă nu există un aport insuficient de calciu). Prin urmare, calciul este activ în corpul nostru. Acesta este preluat, depozitat în os, dizolvat din nou și trebuie alimentat din nou pentru a compensa. Prin urmare, este important să se asigure o alimentație adecvată prin dietă.

Studiul "Studiul consumului național" din Germania a arătat că, la multe persoane, concentratia de calciu nu este optimă.

Calciu

  • este necesar pentru menținerea oaselor normale
  • joacă un rol în funcția musculară normală
  • contribuie la transmiterea semnalului între celulele nervoase

Vitamina D contribuie la utilizarea normală a calciului pentru intretinerea normala a oaselor si functionarea normala a musculaturii.

Vitamina D poate fi produsă de organism prin expunerea regulată la lumina soarelui pe pielea însăși. Cu toate acestea, această producție proprie este adesea insuficientă în latitudinile noastre.

În cazul unei dietă neechilibrată sau al unei necesități sporite de nutrienți prin exerciții fizice (de ex. Sport), se recomandă suplimentarea cu comprimate Doppelherz Magnesium + Calcium + D3.

Pentru persoanele în vârstă și femeile menopauze, suplimentarea acestor două minerale și a vitaminei D cu o dietă neechilibrată poate fi deosebit de importantă - printre altele, deoarece organismul nu mai poate folosi calciul așa de bine.

Compozitie: 300 mg Magneziu,400 mg Calciu,5 μg Vitamina D3

Doza recomandată: Luați 1 comprimat zilnic cu o cantitate suficientă de lichid

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat