Branca Ursului tinctura 50ml Dacia Plant

​Branca Ursului tinctura 50ml Dacia Plant.
 
15,50 lei
in stoc
+

Branca Ursului tinctura la cel mai bun pret!

Impotenta hormonala si vasculara, frigiditate, vitalizant, virilizant, fertilizant, recomandat in sterilitate masculina sifeminina.

Branca Ursului este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele si radacina plantei Heracleum sphondylium.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.
DESPRE Branca Ursului:
Branca Ursului face parte din familia Umbelliferae, fiind o planta inalta cu frunze mari de culoare verde inchis si flori albe. Creste in padurile luminoase si umede, pe dealuri, marginea apelor si a drumurilor. Numele de "ginseng-romanesc" i se potriveste probabil mai bine decat oricarei alte plante din flora romaneasca. In trecut branca-ursului se folosea pentru cresterea vitalitatii si tratarea impotentei, frigiditatii si sterilitatii.

In medicina traditionala planta se intrebuinteaza pentru reducerea starilor de oboseala si epuizare, fiind recomandata si persoanelor varstnice, deoarece reda tonusul si pofta de viata.

Comanda Branca Ursului