Infectii urinare

Infectia tractului urinar

Testele si procedurile utilizate pentru diagnosticarea unei infectii urinare includ:

Analizând o probă de urină. Medicul dumneavoastră poate cere un eșantion de urină pentru analiza de laborator pentru a căuta celule albe din sânge, celule roșii sau bacterii.
Cultivarea bacteriilor din tractul urinar într-un laborator. Analiza de laborator a urinei este, uneori, urmată de o cultură a urinei. Acest test ii spune medicului dumneavoastră ce bacterii cauzează infecția dumneavoastră și ce medicamente vor fi cele mai eficiente.
Folosind un scop pentru a vedea în interiorul vezicii tale. Dacă aveți o infectie urinara recurenta, medicul dumneavoastră poate efectua o cistoscopie, folosind un tub lung și subțire, cu lentilă (cistoscop) pentru a vedea în interiorul uretrei și vezicii urinare. Cistoscopul se introduce în uretra și trece prin vezica.

Tratament pentru infectie urinara
Antibioticele sunt de obicei primul tratament pentru infectiile tractului urinar atat la barbati cat si la femei. Ce medicamente sunt prescrise și pentru cât timp depinde de starea dumneavoastră de sănătate și de tipul de bacterii găsite în urină.
remedii la domiciliu

Tratament la domiciliu pentru infectii urinare
Infecțiile tractului urinar pot fi dureroase, dar puteți lua măsuri pentru a ușura disconfortul. Produsele ce contin afine, fie sub formă de suc, fie sub forma de tablete se dovedesc a fi un remediu eficiente pentru tratamentul infectie urinare la barbati.

Laptisor de matca liofilizat REDUCERE 10%
Detalii
Detalii
Detalii
Lemn Dulce 40 capsule Favisan | Gastrita cronica tratament REDUCERE 13%
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Cat's Claw REDUCERE 11%
Detalii
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Cran Clearance, 100 capsule, Jarrow Formulas REDUCERE 9%
Detalii
Detalii