Afectiuni Urologice

Urologia este ramura medicală ce se ocupă cu tratarea afecțiunilor la nivelul tractului urinal masculin și feminim precum și la nivelul sistemului reproductiv masculin.

Primele simptome ale unor unor disfuncții sexuale în cazul bărbaților sau afecțiuni urinare precum micțiuni dureroase sau prea dese, dureri în zona pelviană ori aspect modificat al urinei, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru o programare la un medic de specialitate, respectiv un medic urolog.

Urologia a beneficiat de progrese extraordinare în ultimii ani făcând orice investigație mai simplă pentru pacient și mai amănunțită pentru depistarea afecțiunilor. Putem vorbi astăzi de turnuri de laparoscopie, electrochirurgie, lămpi scialitice cu LED și alte proceduri ce permit investigații minim invazive. De asemenea, la nivelul procedurilor terapeutice se poate vorbi de tratamente noi, medicamente moderne care ameliorează sau vindecă afecțiuni ce în trecut erau considerate incurabile sau necesitau intervenții chirurgicale complicate.

O gamă completă de medicamente pentru afecțiuni urologice, pe bază de rețetă sau remedii naturiste, le puteți găsi în magazinele noastre cu produse naturiste www.SamDistribution.ro sau www.Tianli-NaturalPotent.ro

vezi si Tratament prostata

Apisan Forte Salvati 6%
828,00 lei 780,00 lei
Momentan Indisponibil
Detalii
rasina Mumie Salvati 6%
Detalii
Licopen Capsule Favisan 70cps Salvati 7%
75,00 lei 69,99 lei
Detalii
Prostagood, 30 comprimate - Tratament pentru sanatatea prostatei Salvati 20%
Detalii
Salvati 9%
Detalii
Detalii
Detalii
Papadie, 40 capsule, Favisan | Tratament naturist colesterol Salvati 14%
Detalii
Lemn Dulce 40 capsule Favisan | Gastrita cronica tratament Salvati 13%
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii