vanzari/support: 031.418.0100

0721.281.755

0764.300.469

Afectiuni Urologice

Urologia este ramura medicală ce se ocupă cu tratarea afecțiunilor la nivelul tractului urinal masculin și feminim precum și la nivelul sistemului reproductiv masculin.

Primele simptome ale unor unor disfuncții sexuale în cazul bărbaților sau afecțiuni urinare precum micțiuni dureroase sau prea dese, dureri în zona pelviană ori aspect modificat al urinei, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru o programare la un medic de specialitate, respectiv un medic urolog.

Urologia a beneficiat de progrese extraordinare în ultimii ani făcând orice investigație mai simplă pentru pacient și mai amănunțită pentru depistarea afecțiunilor. Putem vorbi astăzi de turnuri de laparoscopie, electrochirurgie, lămpi scialitice cu LED și alte proceduri ce permit investigații minim invazive. De asemenea, la nivelul procedurilor terapeutice se poate vorbi de tratamente noi, medicamente moderne care ameliorează sau vindecă afecțiuni ce în trecut erau considerate incurabile sau necesitau intervenții chirurgicale complicate.

O gamă completă de medicamente pentru afecțiuni urologice, pe bază de rețetă sau remedii naturiste, le puteți găsi în magazinele noastre cu produse naturiste www.SamDistribution.ro sau www.Tianli-NaturalPotent.ro

vezi si Tratament prostata