Sistemul osos

Tratament naturist articulatii

Mentine sanatatea sistemului tau osos si mergi mai departe! Structura de sustinere a corpului uman este extrem de importanta pentru fiecare dintre noi. Aceasta protejeaza organele vitale: creierul, inima si plamanii. Impreuna cu muschii, sustine miscarea si ne ajuta sa ne dezvoltam si sa traim armonios. Chiar daca oasele sunt tari, ele pot suferi fracturi sau se pot slabi daca nu sunt ingrijite corespunzator.

O alimentatie echilibrata insotita de exercitii fizice efectuate constant ajuta la mentinerea sistemului musculo-scheletal sanatos si puternic. Oase si articulatii puternice, mobilitate maxima! Cele 206 de oase ale corpului uman, alaturi de articulatii sunt proiectate pentru a asigura maximum de forta si mobilitate organismului. Asadar, trebuie sa avem grija de ele in fiecare zi si sa le ferim de pericolele osteoporozei si ale afectiunilor articulare.

Suplimentele Tianli-NaturalPotent dedicate sistemului osos si articulatiilor reprezinta surse bogate in vitamine si minerale esentiale pentru a preveni problemele cauzate de varsta, suprasolicitare ori sedentarism. Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si la o neurotransmisie normala. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.

Magneziul contribuie si el la mentinerea sanatatii sistemului osos si, impreuna cu Potasiul, este implicat in functionarea normala a sistemului muscular. Vitamina D3 este, la randul ei, benefica pentru sistemele muscular si osos, atat prin actiunea directa, cat si prin implicarea in mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si in absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului.

Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii
Papadie, 40 capsule, Favisan | Tratament naturist colesterol Salvati 14%
Detalii
Detalii
Detalii
Osteocare Original, 90 comprimate, VitaBiotics LTD Salvati 1%
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Omega 3 Concentrat Salvati 16%
Detalii
Omega 3 6 9, 30cps, Bio-Synergie Salvati 11%
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Omega 3 + ulei de somon + vitamina E, 30 capsule, Bio-Synergie Salvati 14%
Detalii
Omega 3 + ulei de somon + vitamina E, 120 capsule, Bio-Synergie Salvati 12%
Detalii
MSM 500, 60 capsule, Zenyth Salvati 10%
44,00 lei 39,50 lei
Detalii
MSM 1000mg, 30 tablete, Cosmopharm Salvati 26%
17,50 lei 13,00 lei
Detalii
MSM 1000 mg, 60 tablete, Cosmopharm Salvati 31%
34,00 lei 23,40 lei
Momentan Indisponibil
Detalii
Movial Plus, 28 capsule, Actafarma Salvati 1%
99,00 lei 98,30 lei
Detalii