Sistemul osos

Tratament naturist articulatii

Mentine sanatatea sistemului tau osos si mergi mai departe! Structura de sustinere a corpului uman este extrem de importanta pentru fiecare dintre noi. Aceasta protejeaza organele vitale: creierul, inima si plamanii. Impreuna cu muschii, sustine miscarea si ne ajuta sa ne dezvoltam si sa traim armonios. Chiar daca oasele sunt tari, ele pot suferi fracturi sau se pot slabi daca nu sunt ingrijite corespunzator.

O alimentatie echilibrata insotita de exercitii fizice efectuate constant ajuta la mentinerea sistemului musculo-scheletal sanatos si puternic. Oase si articulatii puternice, mobilitate maxima! Cele 206 de oase ale corpului uman, alaturi de articulatii sunt proiectate pentru a asigura maximum de forta si mobilitate organismului. Asadar, trebuie sa avem grija de ele in fiecare zi si sa le ferim de pericolele osteoporozei si ale afectiunilor articulare.

Suplimentele Tianli-NaturalPotent dedicate sistemului osos si articulatiilor reprezinta surse bogate in vitamine si minerale esentiale pentru a preveni problemele cauzate de varsta, suprasolicitare ori sedentarism. Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si la o neurotransmisie normala. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.

Magneziul contribuie si el la mentinerea sanatatii sistemului osos si, impreuna cu Potasiul, este implicat in functionarea normala a sistemului muscular. Vitamina D3 este, la randul ei, benefica pentru sistemele muscular si osos, atat prin actiunea directa, cat si prin implicarea in mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si in absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului.

Gel masaj pentru dureri articulare Bingo 500gr REDUCERE 10%
Detalii
Gel picioare grele, varice 500ml Timburg REDUCERE 10%
Detalii
Plasture antireumatic Minut REDUCERE 23%
Momentan Indisponibil
Detalii
REDUCERE 23%
Momentan Indisponibil
Detalii
Laptisor de matca liofilizat REDUCERE 10%
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
​Rumalaya Forte, 60 tablete, Himalaya REDUCERE 8%
46,50 lei 42,90 lei
Detalii
Antioxidant Optimizer, 90 tablete, Jarrow Formulas REDUCERE 8%
Detalii
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
L-Carnosina 500mg, 30 tablete, Kal (Secom) REDUCERE 8%
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Calcium Complex Bone Formula REDUCERE 13%
Detalii
Cat's Claw REDUCERE 11%
Detalii
Elastin Max, 60 tablete, Evital REDUCERE 30%
43,00 lei 30,00 lei
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii