Varice

Tratament naturist Varice

Varicele sunt dilatari patologice ale venelor, care apar cel mai frecvent la nivelul membrelor inferioare (gambe si coapse), avand un aspect inestetic. Aceasta afectiune se agraveaza vara, din cauza temperaturilor ridicate. Aflati cum pot fi ameliorate si printr-un tratament homeopat.

Frecventa varicelor creste cu varsta, fiind de aproximativ 35% la persoanele care muncesc. Dupa pensionare, procentul ajunge la 50-60%. Femeile sunt mai afectate, raportul fiind 2:1 (50% dintre femei si doar 25% dintre barbati se vor confrunta cu aceasta problema).
Explicatia rezulta in primul rand din influenta favorizanta pe care hormonii feminini o exercita la acest nivel, dar si prezenta altor factori de risc la care sunt supuse femeile: contraceptia pe baza de hormoni, sarcinile repetate, menopauza.

Ce simptome ale varicelor trebuie luate in calcul? Desi sunt inestetice, varicele nu produc de obicei simptome particulare. Ele se pot manifesta prin:

 

  • Oboseala, greutate sau dureri surde in gambe, care se agraveaza in pozitie ortostatica si la caldura (in special vara)si se amelioreaza in clinostatism (alungit);
  • Furnicaturi si crampe nocturne sau jena dureroasa care scade in intensitate pe masura ce se dezvolta "cordoanele venoase".
  • Stagnarea sangelui in membrele inferioare, cauza a insuficientei venoase, duce in timp la aparitia edemelor moi si, ulterior, tari. In alte cazuri apar ulcere ale pielii care se cicatrizeaza greu si se pot suprainfecta.

vezi si categoria Tratament varice

Gel picioare grele, varice 500ml Timburg Salvati 14%
Detalii
Devaricid, 30 comprimate, Biofarm Salvati 3%
15,00 lei 14,50 lei
Detalii
Devaricid cu extract de castane, 30 comprimate, Biofarm Salvati 8%
Detalii
Crema bein rosskastanien 250ml BOTANIS Salvati 1%
Detalii
GEL Untul Pamantului si L-arginina Salvati 9%
Detalii
Crevil Venifera Crema pentru circulatie 250 ml Salvati 11%
Detalii
GEL TATANEASA FORTE 250 ml, BIOMEDICUS | plante medicinale Salvati 9%
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii