Hemoroizi externi

Tratament hemoroizi externi

Dintre cele doua tipuri de hemoroizi care apar in mod frecvent la persoanele de ambele sexe dupa varsta de 40-50 de ani,la hemoroizi externi sunt cei cu simptomele cele mai neplacute si mai greu de tolerat. Motivul principal este ca acestia sunt durerosi, spre deosebire de hemoroizii interni care se manifesta doar prin sangerari si mancarimi sau iritatii slabe.

Datorita faptului ca foarte putine persoane dau atentie posibilitatii aparitiei acestor tipuri de probleme dinainte sa apara, tratamentele preventive precum o dieta corespunzatoare si un program zilnic de exercitii usoare nu sunt luate in calcul decat dupa ce aceasta problema a aprut cel putin o data.

Hemoroizi externi :
au simptome extrem de neplacute, piata produselor naturiste si a remediilor se concentreaza preponderent asupra acestora. Exista creme, geluri si unguente de toate felurile pe piata, cu efecte benefice in cazul suferinzilor de hemoroizi externi.
Cea mai eficienta rezolvare a acestei probleme este interventia chirurgicala imediata. Pentru a nu ajunge la o astfel de interventie costisitoare, este foarte importanta sa se dea o mare atentie simptomelor prevestitoare.

Principalele simptome la hemoroizi externi

  • - Sangerari rectale. Sangele rosu aprins, gasit pe hartie sau pe suprafata scaunului, este primul si cel mai important simptom al aparitiei hemoroizilor
  • - Mancarime sau disconfort in zona anusului. In mod special, in cazul hemoroizilor externi, mancarimea poate deveni extrem de neplacuta facand din statul la birou un adevarat chin. In cazul mancarimii, este foarte important sa se evite scarpinarea zonei cu probleme deoarece aceasta actiune nu face decat sa inflameze mai tare zona.
  • - Senzatie de nevoie permanenta. Senzatia puternica de a vizita din nou toaleta imediat dupa un scaun poate fi un alt simptom al hemoroizilor, deoarece prezenta acestora impiedica golirea completa a canalului recto-anal. Este in mod special cazul hemoroizilor interni.
  • - Mucusul. Cantitati mici de mucus in scaun nu sunt neobisnuite nici la persoanele sanatoase, dar in momentul in care acestea incep sa apara din ce in ce mai des, ele pot fi semnul unei probleme ale zonei recto anale sau chiar a colonului.
Apisan Forte Salvati 6%
828,00 lei 780,00 lei
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii
Colac pentru escare | Colac antiescare | Colac antihemoroizi | Colac medical Salvati 21%
Detalii
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
colac medicinal Salvati 21%
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Circulation Blend, 100 capsule, Solaray Salvati 9%
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii