● 031.418.0100

● 0721.281.755 vanzari/support

● 0764.300.469

BioBran 1000, 30 plicuri, Chemomed

BioBran 1000
 
389,00 lei
in stoc
+

Componenta activa este MGN3 Arabinoxilan(arabinoza+xiloza). Toate ingredientele BioBran 1000 sunt de origine vegetala , un produs 100% natural, fara modificari genetice. Numeroase studii au aratat ca celulele NK (NATURALL KILLER) sunt dublate dupa doar o saptamana de administrarea BioBran 1000  cate 3g pe zi, iar dupa 2 luni are loc o triplare a acestor celule.

  •  Efect imunomodulator (adaptogen)
  •  Efect puternic antitumoral
  •  Efect chemoprotector si radioprotector
  •  Eficient in infectii cronice, bacteriene, virale sau fungice
  •  Creste activitatea celulelor NK (natural killer- ce distrug celulele canceroase

BioBran 1000 este recomandat ca adjuvant persoanelor care sufera de: SIDA, Infectii cornice, Diabet, Hepatita B-C, Stari precanceroase, Reumatism cronic, Viroze respiratorii acute (mai ales la persoanele in varsta).
De asemenea este recomandat si persoanelor care provin din familii cu antecedente neoplazice heredo-colaterale, persoanele cu un sistem imunitar deficitar  sau persoanele care lucreaza in medii foarte toxice cu noxe (vopsitorii, industrie chimica, etc.)

Biobran are la baza Arabinoxilanul - o fibra ce provine din tarate de orez,  lipsita de toxicitate  si care aduce numeroase beneficii organismului. Biobran protejeaza ficatul  si imbunatateste toleranta la glucoza  fiind un foarte bun antinflamator  si antioxidant. Indeparteaza radicalii liberi si stimuleaza activitatea celulelor Natural Killer.
Organismul se va fortifica prin administrarea suplimentului nutritiv BioBran 1000.

Arabinoxilanul este unul dintre cei mai puternici imunostimulatori naturali. Efectele sunt rapide deoarece Arabinoxilanul este procesat printr-o tehnologie moderna ceea ce ii permite  sa se absoarba mult mai usor in organism.

Datorita stresului, poluarii, alimentatiei nesanatoase, organismul nostru cedeaza, insa substanta activa Arabinoxilan, din BioBran 1000, stimuleaza sistemul imunitar, mentinand un corp sanatos si  aducand organismului multe beneficii de care are nevoie pentru a distruge celulele canceroase si a lupta impotriva virusilor si bacteriilor.

BioBran reuseste sa reduca efectele negative ale radioterapiei si chimioterapiei
Un plic de BioBran 1000  este echivalentul a 4 capsule BioBran 250.

Continutul plicului se dizolva in apa sau ceai si se administreaza dupa masa.
Profilactic: Pentru persoanele care doresc cresterea imunitatii si mentinerea sanatatii se administreaza  1 plic pe zi, intr-o singura doza.
Terapeutic: Pentru persoanele ce folosesc Bio Bran 1000 ca adjuvant in terapia anticanceroasa  se recomanda utilizarea in 2 etape: in primele 2 luni se administreaza 2-3 grame Arabinoxilan  pe zi (2-3 plicuri/zi) si dupa primele 2 luni se recomanda doza de intretinere respectiv de 1 g  Arabinoxilan pe zi
BioBran 1000 se administreaza pe o perioada cat mai lunga iar daca urmeaza sa incepeti terapii complementare, chimioterapie, citostatice, radioterapie, se administreaza cu cel putin 2-3 saptamani  inainte cate 1-3 plicuri pe zi.
Nu produce efecte adverse si se administreaza foarte usor, iar perioada de administare poate fi una indelungata, fara a crea dependenta.

Mod de ambalare: 30 plicuri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat