AFOMILL Lubrifiant / Antiiritant

AFOMILL Lubrifiant / Antiiritant
 
19,50 lei
in stoc
+

Magazin produse naturiste.

AFOMILL® Lubrifiant Antiiritant - picaturi oculare pentru ochi uscati.

Afomil

flacon multidoza x 10 ml

AFOMILL® LUBRIFIANT ANTIIRITANT este o solutie oftalmica izotonica tamponata lubrifianta.Hialuronatul de sodiu continut, deja prezent în corpul vitros si tesutul conjunctiv, are proprietati lubrifiante ale suprafetei oculare, prevenind eventualele iritatii. Ideal tratament pentru uscaciunea oculara în general, nepatologica (utilizare lentile de contact, uz prelungit al videoterminalelor, aer închis, poluanti). Are pH, izotonicitate si osmolaritate perfect compatibile cu tesutul ocular si cu lichidul lacrimal.

Afomill picaturi

Compozitie: clorura de sodiu, acid hialuronic (sare sodica), apa distilata de musetel, fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, sodiu edetat, clorura de benzalconiu, apa q.s.100 ml.

Picaturi oftalmice

Instructiuni de utilizare: instilati o picatura in fiecare ochi exercitand o usoara presiune pe corpul flaconului. Dupa utilizare inchideti bine capacul. Afomill poate fi utilizat de mai multe ori pe zi.

Picaturi de ochi

Precautii si avertismente: Produsul este indicat numai pentru uz oftalmic. Nu utilizati produsul daca ambalajul este deteriorat si nici dupa data de expirare mentionata pe ambalaj. Nu atingeti ochiul cu extremitatea flaconului sau a fiolei. Evitati contactul fiolei sau picuratorului flaconului cu suprafetele care le-ar putea contamina. Nu utilizati produsul în caz de incompatibilitate cunoscuta la orice component al preparatului. Flaconul multidoza trebuie sa fie utilizat în cel mult 30 zile de la deschidere. Continutul fiolei trebuie sa fie utilizat în întregime dupa deschidere Pastrati produsul ferit de lumina si sursa de caldura. Nu lasati produsul la îndemâna copiilor. Nu aruncati la întâmplare flaconul sau fiola dupa utilizare

Afomil pret

Data revizuirii prospectului ilustrativ: iunie 2010.

Prezentare: flacon multidoza x 10 ml

Picaturi pentru ochi rosii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat