Ce sunt hemoroizii? Hemoroizi tratament naturist

06/01/2016
de catre dr Tianli Natural Potent
Hemoroizi tratament naturist

Generalitati

Hemoroizii reprezinta vene inflamate sau dilatate varicoase ce sunt localizate in interiorul anusului si se numesc hemoroizii interni sau in exteriorul anusului si se numeschemoroizii externi. Nu se stie exact din ce cauza aceste vene se inflameaza sau se dilata, insa este normal ca vasele sanguine sa fie localizate la acest nivel si au fost determinata cateva corelatii. Hemoroizii pot fi deranjanti (suparatori) dar nu sunt foarte durerosi de obicei.

Hemoroizii interni

Simptomele clasice pentru hemoroizii interni sunt date de prezenta sangelui in scaun. Sangele se poate observat atat pe hartia igienica, in scaun, cat si in vasul de toaleta. Acesti hemoroizi interni cand sunt inflamati, ocazional se extind in exteriorul anusului. Hemoroizii interni pot fi determinati de diferite afectiuni sa se irite, sa se umfle si sa sangereze si aici includem urmatoarele:-surplusul de greutate din timpul sarcinii, traumatizare in timpul travaliului- obezitatea- diareea- constipatia cronica sau raporturi sexuale anale.

Un hemoroid intern atunci cand este inflamat poate cauza aparitia unui cheag de sange, dar acest lucru se intampla rareori.

Hemoroizii externi

Hemoroizii externi sunt acele vene varicoase ce sunt localizate subcutanat in exteriorul anusului si sunt asociati frecvent cu o iritatie dureroasa, mai ales atunci cand un cheag sanguin se formeaza printre venele dilatate. Pacientii cu hemoroizi externi pot prezenta excrescente dure sau inflamatii dureroase, datorita cheagului de sange. In momentul in care hemoroizii sunt iritati prin: frecare, defecatie sau curatare, pot apare sangerari in zona respectiva

sau mancarimi. Hemoroizii trombozati cauzati de catre un cheag sanguin trebuie sa fie tratati imediat de catre medic. In mod obisnuit medicul va indeparta cheagul. Majoritatea cazurilor de hemoroizi pot fi tratati in acasa - ambulator. Uneori este necesar tratamentul chirurgical pentru a indeparta hemoroizii.

Cauze

Hemoroizii pot fi cauzati de urmatoarele:constipatia habituala (incetinirea sau ingreunarea peristaltismului intestinal), - actul defecatiei in timpul miscarilor intestinale - diareea (cantitate mare,frecventa sau scaun apos)- ciroza hepatica, sarcina (in al treilea trimestru)

Diagnostic

Este importanta sa-i descrieti medicului toate simptomele. In timpul examinarii medicul poate observa bombarea hemoroizilor interni si hemoroizii externi. Atunci cand hemoroizii nu sunt foarte vizibili in jurul anusului, medicul poate observa interiorul canalului anal cu ajutorul unui instrument cu o sursa de lumina - anoscop. Medicul va poate recomanda in unele cazuri, o examinare a portiunii inferioare acolonului sau a intregului colon (colonoscopie) folosinduse de colonoscop pentru a fi sigur ca nu este prezenta nici o boala inflamatorie, precum saucolita ulcerativa, boala Crohn sau cancerul de colon.

Profilaxie

Prin pastrarea unui tranzit digestiv normal se pot preveni hemoroizii. Sa recomanda sa se evite de asemenea ortostatismul prelungit,sedentarismul, ridicarile de greutati, defecatia dificila, tusitul cronic si stergerea agresiva. Respectati masurilor privind constipatia.

hemoroizi

Tratament naturist pentru hemoroizi:

Hemoroizi tratament naturist - Tratamentul in cazult hemoroizilor trebuie sa inceapa prin tratarea constipatiei, aceasta fiind cauza princila ce duce la inflamarea lor. Cea mai rapida si usoara metoda naturista de tratare si amelorare a hemoroizilor se poate face prin tratarea constipatiei, iar acest lucru se poate face cu Aloe ferox: câte 2 capsule de 2 ori pe zi. Astfel ca pe langa efectul laxativ, beneficiati de multipe beneficii antitumoral, detoxifiant, mineralizant , reglator hormonal.
In cazul hemoroizilor ce au ca simptome sângerările, se pot folosi supozitoare hemoroizi cu propolis, cu efect cicatrizant sau supozitoare special concepute pentru acest remediu din plante
Se recomandă folosirea anumitor ceaiuri si lichide care sunt foarte eficiente.
Ceaiul de tătăneasă, de coada șoricelului, de mușețel, nalbă mare, troscot poate fi consumat de trei ori pe zi.
Băile de șezut cu ceai de afin, mărul lupului, alun, ceai de brusture, angelică, busuioc, coada-șoricelului, castan, fras, crețișoară, sunt la fel obligatorii atunci cand vorbim de hemoroizi interni dar si hemoroizi externi. In cazul hemoroizilor un colac antiescare va poate ajuta, este special conceput pentru a elibera presiunea din zonele sensibile

Pentru mai multe produse si tratamente puteti vizita categoria Hemorizi din cadrul magazinului.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua